Iskalnik
Iskalnik pnevmatik Dealer Finder

Novice

Japonsko BMX prvenstvo

07. oktober 2024

Toyo Tires bo glavni sponzor 41. japonskega kolesarskega prvenstva BMX Racing, ki bo potekalo v Oizumi Ryokuchi (Kita-ku, Sakai City, prefektura Osaka) v soboto, 12. oktobra in nedeljo, 13. oktobra.

BMX tekmovanja so razdeljena v dve kategoriji: »dirka«, v kateri udeleženci tekmujejo za končni vrstni red na valoviti progi, in »freestyle«, v kateri udeleženci izvajajo trike v časovni omejitvi in tekmujejo za izvirnost in težavnost. Dirka je uradni dogodek od olimpijskih iger v Pekingu leta 2008, prosti slog pa od olimpijskih iger v Tokiu leta 2021. Oba BMX dogodka sta letos potekala na olimpijskih igrah v Parizu in pritegneta pozornost kot del sveta ekstremnih športov.

To je turnir na najvišji ravni na Japonskem in služi kot kvalifikacijski turnir za svetovno prvenstvo. BMX športniki iz vse države se bodo potegovali za naslov japonskega prvaka.

Da bi podprli BMX športnike, ki izzivajo svet, je družba Toyo Tires leta 2018 začela sponzorirati turnir, od leta 2019 pa je glavni sponzor. Poleg tega naj bi na tem turnirju sodelovali trije člani ekipe GAN TRIGGER, prve japonske profesionalne BMX ekipe s podporo Toyo Tires: Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo in Nishimura Neneka.

Tako kot lani bo na prizorišču prostor za doživetje BMX, ki bo tistim, ki še nikoli niso preizkusili BMX-ja, omogočil, da izkusijo zabavo in vznemirjenje tega športa.

S sponzorstvom tega turnirja podpiramo elitne športnike na svetovnem prizorišču in pomagamo pri nadaljnjem razvoju BMX dirk.

Za več informacij obiščite spletno mesto prvenstva bmx-nationalchampionships (le v japonščini)

 

 

Zadnje novice